Du bruger en meget gammel browser. For en bedre oplevelse anbefaler vi at du bruger en nyere browsere.
Nyhed 3. september 2019

Tilmelding til SilkeborgMTB 2020 åbnes tirsdag d. 3 september kl. 08:00

Tirsdag den 3 september kl. 08:00 åbnes der for salget af startnumre til SilkeborgMTB 2020.

Løbet vil i 2020 udgaven være ændret på en række områder. Der vil kun være to ruter at følge i den 27 udgave af løbet, og start/mål området vil ligeledes være flyttet til en ny lokation.

Hvorfor nu det?
I Silkeborg bygges lige nu den nye Nordskovvej som giver SilkeborgMTB nogle væsentlige logistiske problemer, og som ikke gør noget godt for løbet, så vi har valgt at fravælge Nordskoven, og give den fuld gas i de resterende sammenhængende skove, og give løbets deltagere det de elsker SilkeborgMTB for; masser af bakker og fede spor.(Nordskoven er med igen i 2021)

Vi håber i vil tage godt i mod næste års ruter og det nye start/mål område.

NYHED i 2020

Ca. 80 km langt gravel løb, der byder på en masse af natur i og omkring skovene ved Silkeborg. Løbet starter samme sted som MTB-løbet med rullende start fra kl. 09.30 til kl. 10.00, ruten indeholder en fordeling på ca. 10% asfalt og ca. 90% grusstier. Ca. halvvejs vil der være et depot. Efter løbet vil der blive serveret tomatsuppe og en sandwich til alle deltagere i mål området. Vi lukker for målgang kl. 15.00 dvs. at her skal alle gerne være i mål.

Løbet er et self supported løb, der betyder at du/I selv skal finde vej via en GPS-fil (ruten vil ikke være opmærket) samt sørge for ekstra slange og andet nødvendigt grej, i tilfælde af defekter. Vi søger for, at du ikke bliver efterladt ude på ruten, hvis det skulle gå helt galt.